Nylige indlæg

Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
383CI Det var slet ikke sådan ment. Så mit skrevne ord kan altså også misforståes.  :-\
Jeg synes det er fint med forskellige måder at forklare tingene på, og ville bare nævne at jeg ikke altid forstår dine forklaringer, og ville bare oplyse om dette. Hvis jeg nu selv var lige så teknisk velfunderet som dig, var der jo ingen grund til at jeg fulgte med herinde.
Jeg skriver ikke så meget herinde da jeg ikke føler jeg kan bidrage med så meget, men følger bare lidt med på sidelinjen.
Jeg synes ikke det er fair at du bare beder mig om at se bort fra dine indlæg.
Når det så er sagt (eller skrevet) så vil jeg rette fokus på hvad forummet her er til, istedet for det her.
2
Her er manualen til styringen

https://www.nbe.dk/wp-content/uploads/2015/08/Manual-V7-DK-31-05-2016.pdf

Mine blæser tal er 9 ved 10% drift og 24 ved 50%  100% drift bruger jeg ikke.

Det køre knivskarpt med O2 regulering men kan ikke bruges til det vilde. Både O2 tal og blæsertal er afhængig af både fodersnegl og dennes dossering med fyldt og tomt magasin, herden på brænderen, skorstenstræk kedelregulering og sikkert også andet.
Hvis fyret har kørt på de gamle piller og nu køre det som vist i asken, er mit bud alt for lidt luft.

Pillerne brænder forskelligt fabrikat til fabrikat og derfor skal luften også varierers i forhold til dem, og regulering i forhold til deres egenskaber. Ikke i forhold til et forudbestemt tal, umiddelbart. 

Hvordan der så skal afspejles i O2 indstilling vil, for mig, være afhængig af med hvilke blæsertal asken ligener kaffe uden O2 reguleringen sat til.

3
Jeg er mere end enig med Skrot 1, dine blæsertal er ekstrem lave især når du også har semirens i kedlen. Vejl. blæsertal for en 10 kw brænder er (red) 19 - 25 - 30 % blæs.  :)
4
Dine grafer farer op og ned, måske dit I led skal hæves lidt, måske til mellem, 0,10 og 0,25....istedet for som nu 0,06,  så vil du få en roligere ydelse, men det er bare at prøve sig lidt frem.
5
Ok, hvis du har røgsuger monteret, så er det en god tommelfingerregel at sætte den en anelse højere en blæseren på fyret....de høje tal for røgsuger kunne nemlig forklare dine lidt lave blæsetal  på brænderen.... jeg ville nok balancere dem lidt tættere på hinanden. Har du ikke røgsuger, så tror jeg stadig du skal hæve blæsetal på brænder, men det finder du jo ud af ved grundjustering evt. god arbejdslyst mvh.
6
Jeg har lavet grundindstilling et par gange og kender godt til mhes.dk, så ingen problemer.

Jeg har rettet ilt-indstilling til dine tal og det får den lov til at køre med natten over.

Den får en ny grundindstilling i morgen.

// Per.
7
Ydelse sættes i meny regulering, ikke under kedel... jeg beklager
9
Boink, Scotte, Woody, Biocomfort, RTB / Sv: Styring starter ikke op igen
« Nyeste indlæg af 383CI Dato Jan 26, 2020, 18:44  »


Er der yderligere at gøre, det er ved at være lidt koldt.

Mvh Uffe

Uden at kende styringen er det så ikke en af dem der får en træt og slidt Eeprom (hukommelseschip) med tiden?
10
Ville prøve at sætte iltstyring til 9 ved 100% ydelse, 14 ved 50% , og 17 ved 10%.  Derefter låser du ydelsen ged henholdsvis 10-50-100 i menu kedel,og sætter iltstyring til VIS, bare sæt min. Og max til ens værdi, kigger på flammen ved alle 3 ydelser, gi dig gerne go tid, gerne 15-20 minutter ved hver ydelsestrin, og reguler blæsertrin,når du er tilfreds med flammens udseende, så sæt iltstyring på TIL.....og husk at sætte minimumregulering tilbage på 10 , og max på 100 i menu kedel . God fornøjelse
Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 10