Forfatter Emne: Passat C2(årg 2000) Blæser virker ikke...  (Læst 41571 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline saustrup

  • Begynder
  • *
  • Indlæg: 11
  • Respekt optjent: +0/-0
Sv: Passat C2(årg 2000) Blæser virker ikke...
« Svar #15 Dato: Feb 04, 2012, 00:29 »
en mere

Offline saustrup

  • Begynder
  • *
  • Indlæg: 11
  • Respekt optjent: +0/-0
Sv: Passat C2(årg 2000) Blæser virker ikke...
« Svar #16 Dato: Feb 04, 2012, 00:49 »
Styringen

Offline Kurt_J

  • Top of the pop
  • *****
  • Indlæg: 114
  • Respekt optjent: +1/-2
    • Kurt's Pille Fyr Online kl 15-00
Sv: Passat C2(årg 2000) Blæser virker ikke...
« Svar #17 Dato: Feb 04, 2012, 07:56 »
Det Område ca midt på, på det første billede ser mig lidt sort ud

du siger bare til
Scotte 10kW , v6.34 , ilt styring samt Stokerkontrol til Linux hosted på egen server
http://kurtspillefyr.dyndns-free.com/web/ Online fra Kl 16-00

Offline saustrup

  • Begynder
  • *
  • Indlæg: 11
  • Respekt optjent: +0/-0
Sv: Passat C2(årg 2000) Blæser virker ikke...
« Svar #18 Dato: Feb 04, 2012, 09:18 »
den store runde modstand midtfor er ogsa skiftet.og den metalplade med hul i, triac til hojre, er ogsa skiftet. måler 140volt konstant på stikket til blæseren, også når fyret ikke køre???
« Senest Redigeret: Feb 05, 2012, 12:26 af saustrup »

Offline Jens Heebøll

  • Begynder
  • *
  • Indlæg: 1
  • Respekt optjent: +0/-0
Sv: Passat C2(årg 2000) Blæser virker ikke...
« Svar #19 Dato: Jan 10, 2015, 01:21 »
Hejsa - jeg  kan godt se at det er lang tid siden denne sag har kørt, men fandt i nogensinde en løsning på problemet?
Jeg hat et lignende problem her. Blæseren vil ikke køre, den brummer bare lidt. Når jeg inde i programmeringen under trin 2 sætter blæser niveau til 80 -85- 90, så kører blæseren noglegange, men der kører op og ned i hastighedden hele tiden. Når jeg måler spænding kører den også op og ned 120 - 150 - 130 -80 - 120. Efter en tid går fyret i stå. En modstand på printkortet (R17) ser ud til at have været meget varm. Jeg kan ikke se hvor stor den skulle have været men når jeg måler på den er den 57K ohm.Det er nok alt for meget. Kan nogen fortælde mig hvor stor den skulle have været?
Nu har jeg også sat en extern strømforsyning på så jeg fører blæseren med 100V. Nødløsninger for at holde varmen.
Men det virker nogenlunde. VH Jens H
Jens H

Offline Hinnerup

  • Begynder
  • *
  • Indlæg: 1
  • Respekt optjent: +0/-0
Sv: Passat C2(årg 2000) Blæser virker ikke...
« Svar #20 Dato: Mar 10, 2015, 21:01 »
Hej, mit Passat C2 stoppede også med at blæse i weekenden. Strøm direkte på blæsermotoren og den kører. Målt spænding 148 v, blæseren kører ikke. Nøjagtigt som beskrevet ovenfor. Håber at nogle har en løsning, andet end den koster 6.000 + moms til ny elektronik, til Passat. Jeg har bekostet dette før, så nu er det ikke sjovt mere...