Det ville være katastrofe at følge den fremgangsmetode, HVIS det virker er det fordi der er luft i rørene en sted... elastikken skal være i ekspantionsbeholderen, og den skal være monteret så vandsiden udluftes gennem en autoudlufter. 
Så forstår jeg ikke hvorfor det ikke er gået galt her erkender jeg. Ligeledes må rådene fra den vvsèr der lavede det der iøvrigt også er universitets uddannet og dermed må formodes at have styr på teorier, være katastrofale.
Når jeg har større tryk i luftballonen i beholderen end i rørene er der jo netop eleastik. Hvis trykket stiger i rørene klemmer de ballonen, så bliver trykket i rørene aldrig større end fortrykket i ekspensions beholderen, for den giver jo netop efter og udligner trykket.
Hvis der er vand i beholderen under almindelig drift nedsættes beholderens evne til at optage vandets udvidelse, ellers sker der vel ikke noget ved det som sådan.
Og endeligt, hvis trykket stiger for meget skal der jo være sikkerhedsventiler på alle varmekilder, så ryger trykket der, men det er utroligt nok aldrig sket her når du den fremgangsmåde er katastrofal.
Så skulle han have valgt et andet universitet, eller bedre, bare være startet med ekspansion for begynder VVS'er.
Og at du har gjort det forkert og selvom det forklares hvordan det skal virke stadig ikke kan forstå hvorfor, skal andre vel ikke lide under.
Katastrofen som ikke er en katastrofe, men bare et dårligt fungerende anlæg er at når det bliver koldt vil som Kenneth skriver falde til nul bar (medmindre som han skriver er luft et andet sted i anlægget som kan udvide sig).
Der kan faktisk opstå vakuum, så anlægget har "nul" bar og luften i omgivelserne har en bar. Så kan feks pakninger og o-ringe eller auto udluftere som andre en dig selv ofte benytter, som normalt skal holde vand med overtryk inde, i stedet skal til at holde luft ude og så kan der komme luft i anlægget for det er de ikke lavet til.
Ens ekspansionsbeholder belastes også hvis den feks. er fyldt med 2,1 bar som du foreslår i et andet indlæg og der kommer vakuum på, udsættes membranen/ballonen for et relativt tryk på 3,1bar.
Endnu bedre, risikerer man at vandet koger i rørene når der kommer vakuum. og når noget koger skal der bruges fordampningsvarme og så bliver det endnu koldere. Det gode ved det er jo at man får varmen tilbage når man skal bruge den, nemlig når man starter anlægget op igen og der kommer varme på, så stiger trykket og dampen kondenserer og man får sin fordampningsvarme tilbage.
og linken som er indsat beskriver det også fint. og ham som har skrevet den beskrivelse, har så også gået på universitetet, hvis det er vigtigt for dig?. Tænker det er, for du har snart skrevet om din ven med universitetsuddannelse nogle gange.